2021. január 21. csütörtök
Ágnes

Holnap
Vince, Artúr
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2021. január 8.-án lesz. Szónokunk Fodor Balázs plébániánk állandó diakónusa lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Egyházmegyei Zsinat

2020. december 6-án a Kaposvári Egyházmegye templomaiban Varga László megyéspüspök úr körlevelét olvastuk fel az egyházmegyei zsinattal kapcsolatosan. A zsinat előkészítő folyamatában lehetőség nyílik mindenki számára, hogy a zsinatba bekapcsolódjon. Ezt otthonról mindenki egyénileg megteheti két módon.

Egyrészt, hogy a zsinathoz kapcsolódó kérdőívet kitölti az alábbi linkre kattintva: https://survey.alchemer.eu/s3/90289611/Kaposvari-egyhazmegye-zsinati-kerdoive

Vagy a püspökség honlapján: https://zsinat-kaposvar.egyhazmegye.hu/

Másrészt, hogy az egyházmegye honlapján megtalálható zsinati dokumentum tervezeteket átnézve azokról véleményt írhat meg a felmerülő kérdések alapján.

A zsinati munkára közösségileg a járványhelyzet miatt, pillanatnyilag, nem sok lehetőség van.

Kérjük, hogy bátran osszák meg a jelen levelet barátaikkal, ismerőseikkel, hogy minél több kérdőív érkezzen be az egyházmegyéhez, és így az egyházmegye reális képet kaphasson a hívek zsinattal kapcsolatos véleményeiről, hozzászólásaikkal gazdagítva annak eredményességét.

A plébániáink településein a sekrestyékben igényelhető papír alapú kérdőív is, amelyet vissza kell juttatni a sekrestyékbe.

Köszönjük együttműködésüket!