2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett

Holnap
Konrád
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2024. március 8-án lesz. Vendégünk Németh József kéthelyi plébános atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Imatáborok 2016

2016. augusztus 7-13-ig került megrendezésre a XIX. Imatábor – Galamboki Imatábor, Garabonci Imatábor, Homokkomáromi Imatábor. Mintegy kétszáz fő vett részt ezen a héten egy olyan programban, amely a francia imatáborok mintájára honosodott meg nálunk a nagykanizsai Jézus Szíve Plébánia aktív szervezőin keresztül, akik fontosnak érzik az ifjúság szívéve olyan élményeket adni, mely fölkelti az Istenszeretet fontosságát az életükben. Tudjuk jól, hogy nehéz versenyezni a korunk által alkotott eszközökkel szemben egy belsőleg nyugodtabb ás Istenre figyelőbb életre, de ezek a táborok ezt is elősegítik a fiatalokban.

Az evangéliumok korcsoportnak megfelelő feldolgozása mellett sok gazdag programban vehettek részt a fiatalok ebben az egy hétben.

A programot az idei évben az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta az EGYH-KCP-16-0158 azonosító számú pályázaton nyert Hárommillió forinttal.

Köszönjük az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek a támogatást, valamint köszönjük a szervezők áldozatos és fárasztó munkáját.

Kívánjuk, hogy az elvetett mag hozza meg bőséges termését!