2023. március 27. hétfő
Hajnalka, Alpár

Holnap
Gedeon, Johanna, Hanna
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2023. február 10-én lesz. Vendégünk Csatlós István inkei plébános atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Új hitoktató Galambok és Zalakomár plébániákon

Több éves hűséges együttműködés után köszönettel tartozunk Győri Bernadett hitoktatónak, aki a galamboki és a zalakomári általános iskolában oktatta a gyermekeket hittanra. Betti néni a továbbiakban Nagykanizsán fogja oktatni a hittant, ahol egy nyugdíjba vonuló tanárnő helyét veszi át. Köszönjük az eddigi szolgálatát és kívánjuk, hogy az új diákokkal is találja meg az összhangot és tudja elmélyíteni bennük a hitbeli tudás mellett az Isten szeretetét is!

Természetesen, nem marad Betti néni helye betöltetlen. Az idei tanévtől Rafael Krisztián Mózes tanár úr veszi át Betti néni feladatait. Mózes bácsi hasonlóan fog tanítani Galambokon és Zalakomárban, ahol az összes hittanórán vele fognak találkozni a gyerekek. Bízunk benne, hogy a gyermekek őt is megszeretik majd és rajta keresztül megszeretik a hittant is!

Ezúton is köszöntjük a tanár urat plébániáinkon! Jó munkát kívánunk számára, hogy a munkájában sok jó visszajelzést kapva örömmel tudjon számot adni a reábízottak hitbeli és lelki fejlődéséről!

Zalakaroson a korábbi évekhez hasonlóan Tarnai Lászlóné és Horváthné Plánki Klári tanárnők fogják végezni a hitoktatást.

Mindenkinek eredményekben gazdag új tanévet kívánunk!