2021. november 29. hétfő
Taksony, Brenda

Holnap
András, Andor, Endre
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2021. december 10.-én lesz. Vendégünk Nagy János nyugalmazott plébános atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Járványügyi rendelkezések eltörlése

Az MKPK 2021. július 4-től érvényes rendelkezése (https://katolikus.hu/cikk/az-mkpk-kozlemenye-37936786) a Kaposvári Egyházmegyében is érvényesek.

Ezek szerint

1, Mostantól nem kötelező zárt térben sem a maszk viselése, figyelemmel kell lenni azonban az esetlegesen még életben lévő járványügyi korlátozásokra.

2, Nem kötelező érvényűek azok a liturgikus korlátozások sem, amelyek kizárólag a járvány miatt léptek életbe, hacsak a területileg illetékes megyéspüspök másként nem rendelkezik.

3, Továbbra is felelősen és körültekintően kell eljárni, figyelembe véve az aktuális járványügyi előírásokat, különös tekintettel a fertőtlenítőszerek használatára. Áldoztatáskor a kézfertőtlenítést továbbra is ajánljuk.

 

Köszönjük mindenkinek, aki becsületesen betartotta a szabályokat ezzel is akadályozva a Covid 19 vírus terjedését.

Mindnyájuknak jó egészséget kívánunk! Bízunk benne, hogy ezen enyhítések révén szabadabban élhetjük meg hitéletünket is.