2023. március 27. hétfő
Hajnalka, Alpár

Holnap
Gedeon, Johanna, Hanna
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2023. február 10-én lesz. Vendégünk Csatlós István inkei plébános atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Rendelkezés 2020 május 5

Kedves Hívek!

 

Főpásztorunk 2020. május 5-én kelt rendelkezése folytán az egyházmegyénk és plébániáink templomaiban továbbra sem lehetségesek a nyilvános istentiszteletek, szentmisék végzése (bővebben a Kaposvári Egyházmegye honlapján). Kérjük a kedves hívek megértését, amiért is főpásztorunk elővigyázatosságból ezt a döntést hozta.

Természetesen a továbbiakban is végzünk szentmiséket sine populo, vagyis a hívek részvétele nélkül, hogy a kegyelmekben ne szenvedjenek hiányt.

Mára már a lehetőségek tárháza áll rendelkezésre a különböző plébániák által közvetített szentmisékbe való bekapcsolódásra az interneten keresztül, és továbbra is bátorítjuk a híveket a lelki áldozás felszítására.

A korábbiakhoz hasonlóan van lehetőség a temetési szertartások elvégzésére.

Az elsőáldozás és a bérmálás időpontja pillanatnyilag nem tudható, hiszen nem tarthatók nyilvános istentiszteletek.

Kérjük a Híveket, hogy vigyázzanak testi és lelki egészségükre egyaránt! A pillanatnyi enyhítések nem tehetnek felelőtlenné bennünket, a körültekintés most is elengedhetetlen mindannyiunk részéről.