2021. november 29. hétfő
Taksony, Brenda

Holnap
András, Andor, Endre
napja lesz.
Facebook
Tájékoztatjuk a Kedves Híveket, hogy a következő engesztelőnap Zalakaroson 2021. december 10.-én lesz. Vendégünk Nagy János nyugalmazott plébános atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Karácsonyi Szentmise miseszándéka

Az idei évben a Zalakarosi Plébánia életében jelentős esemény valósulhatott meg. 2019. december 11-én megtörtént az új plébániaépület műszaki átadása. A beruházás alapmunkálatai mintegy 103,5 millió forintba kerültek, amelyet Magyarország Kormánya 1813/2016. (XII.20) határozata alapján biztosított a Kaposvári Egyházmegye közbejöttével. Természetesen a plébániánk is kivette a részét az előkészületekben, a járulékos feladatok elvégzésével, amelyet jelentősen Zalakaros Város Önkormányzata is támogatott 10 millió forinttal. Reményeink szerint az új épület 2020 első felében már alkalmassá lehet arra, hogy a plébánia teljesen át tudjon költözni. Még infrastrukturális és berendezési feladataink vannak vissza a beköltözhetőségig.

Nem feledkezünk meg azokról a kedves hívekről sem, akik szívügyüknek tekintették és tekintik a plébánia létesülését és fejlődését, és ehhez anyagi és fizikai támogatást biztosítottak. Ezért a korábbi hagyományoktól eltérően a szeretet ünnepén, december 25-én a délelőtt 10 órai ünnepi szentmisét „Hálából az új plébániaépület épülésében közreműködőkért és adományozókért” ajánljuk fel. Ezzel is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki a megvalósuláshoz segítette és segíti plébániánk létrejöttét, fejlődését.

Kívánjuk, hogy mindenki kapja meg égi jutalmát minden jóságáért és szeretetéért!